Bericht versturen
Xian Sulab Machinery Co., Ltd. 86--15109261813 eric@elevator-spareparts.com
Elevator Spare Parts Lift Service Test Tool 5400 300P SSM V30 IDD ID.NR.336515

De testmethode is gebaseerd op de volgende methode:336515

  • Hoog licht

    Testinstrument voor de liftenervaring 5400

    ,

    Diensttool voor liften

    ,

    300P Lift Service Tool

  • Type
    Liftonderdelen
  • Geschikt voor
    Lift
  • Naverkoopservice
    Online technische ondersteuning
  • Betalingswijze
    Western Union, Bank, Paypal, MoneyGram
  • Place of Origin
    China
  • Merknaam
    SULAB
  • Model Number
    V30 IDD ID.NR.336515
  • Min. bestelaantal
    Één PC
  • Packaging Details
    Carton/ Wooden Case
  • Levertijd
    3-5 werkdagen
  • Betalingscondities
    T/T, Western Union, MoneyGram

De testmethode is gebaseerd op de volgende methode:336515

Productbeschrijving:

Gereedschap voor de dienstverlening van liften

Onze liftservice tool is ontworpen om een betrouwbare en consistente oplossing voor onderdelen voor liften te bieden.De productnaam is 5400 300P SSM V30 IDD ID.NR.336515 en het heeft een MOQ van één pc.

Onze liftservice tool heeft modelnummer V30 IDD ID.NR.336515 en kan worden gebruikt voor het testen en diagnosticeren van verschillende liftonderdelen en -componenten.Het kan ook worden gebruikt om de prestaties van liftsystemen te meten en eventuele problemen te identificeren.

De Lift Service Tool wordt geleverd met een uitstekende leveringscapaciteit van 1000 stuks per maand.Paypal en MoneyGram.

Onze elevator service tool is een geweldige investering voor elke elevator service provider omdat het betrouwbare en efficiënte oplossingen biedt voor het onderhoud en reparatie van liften.Het is een ideale keuze voor liftonderdelen, testen van de lift en de algemene prestaties van het liftsysteem.

Kenmerken:

  • Productnaam:Gereedschap voor de dienstverlening van liften
  • Type:Liftonderdelen
  • Prijs:Onderhandelbaar
  • Naverkoopservice:Online technische ondersteuning
  • Betalingswijze:Western Union, Bank, Paypal, MoneyGram
  • Garantie:Eén jaar

 

Technische parameters:

 

Vastgoed Beschrijving
Naam van het product 5400 300P SSM V30 IDD ID.NR.336515
Prijs Onderhandelbaar
Toeleveringskracht 1000 stuks per maand
Garantie Eén jaar
Vervoer DHL, Fedex, UPS, Air Sea, enz.
Verpakking Karton/ houten doos
Brandnaam SULAB
Geschikt voor: Lift
Leveringstermijn 2-3 Werkdagen
Naverkoopservice Online technische ondersteuning
Sleutelwoorden Lifttestinstrument, Liftonderdelen, Lifttestapparatuur

 

Toepassingen:

 

Welkom bij SULAB, een toonaangevende leverancier van elevator service tools en lift service tools.Dit product is vervaardigd in China en heeft een modelnummer.:336515. Met snelle levertijd van 2-3 werkdagen en online technische ondersteuning, kunt u er zeker van zijn dat u de beste after-sale service heeft.Air Sea en andere vervoerders en de MOQ voor dit product is één pcMaak van SULAB je go-to-source voor al je lift service tools en lift service tools

 

Ondersteuning en diensten:

 

Gereedschap voor de dienstverlening van liften
Technische ondersteuning en service

Wij bieden technische ondersteuning en service voor onze Elevator Service Tool product.Of u hulp nodig heeft bij de installatie, probleemoplossing of algemeen onderhoud, kan ons team u de nodige hulp bieden.

Onze technische ondersteuning is 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of chat.Onze medewerkers zijn opgeleid om u snel en efficiënt de hulp te bieden die u nodig heeft om uw product te laten werken..

Als u meer gedetailleerde technische ondersteuning nodig heeft, kunnen onze ervaren technici u helpen met installatie, configuratie en reparaties.We leveren ook onderhoudscontracten om ervoor te zorgen dat uw lift service tool altijd op optimale niveaus werkt.

We streven ernaar dat al onze klanten de hoogste kwaliteit van dienstverlening ontvangen.Neem contact met ons op zodat we kunnen werken aan het oplossen van problemen.

 

Verpakking en verzending:

 

Verpakking en verzending van gereedschap voor de dienst van liften

De lift service tool is verpakt in een standaard kartonnen doos. De doos is gemarkeerd met de naam van het product en de fabrikant. De doos bevat de lift service tool, alle nodige gereedschappen,De doos wordt met tape verzegeld en naar het adres van de klant verzonden.

 

Vragen:

 

V1: Wat is een lift service tool?
A1:Elevator Service Tool is een product van SULAB, met modelnummer ID:336515Het is een gereedschap dat wordt gebruikt voor het onderhoud en reparatie van liften.
V2: Wat zijn de voordelen van het gebruik van Elevator Service Tool?
A2:Elevator Service Tool kan gebruikers helpen snel problemen met de lift te diagnosticeren en op te lossen, reparaties efficiënter en betrouwbaarder te maken en betere veiligheidsnormen te bieden.
V3: Wat maakt Elevator Service Tool anders dan andere gereedschappen?
A3:Lift Service Tool heeft een groot LCD-scherm dat een duidelijk beeld van de liftstructuur kan weergeven, waardoor technici het gemakkelijker kunnen identificeren en oplossen van de problemen.Het heeft ook een ingebouwd diagnostisch systeem dat elk probleem snel kan detecteren en analyseren..
V4: Hoe gebruik ik Elevator Service Tool?
A4:Elevator Service Tool is erg makkelijk te gebruiken.Volg gewoon de instructies in de gebruikershandleiding om het gereedschap aan te sluiten op de lift en volg vervolgens de aanwijzingen op het scherm om eventuele problemen te diagnosticeren en te repareren.
V5: Zijn er veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van een liftservice-tool?
A5:Ja, het is belangrijk om de veiligheidsinstructies in de gebruikershandleiding te volgen bij het gebruik van een liftservice-tool.en een gezichtsmasker., wanneer u het gereedschap gebruikt.